Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Kost

I vuggestuen bliver der serveret mad lavet i vores eget køkken hver dag.

Vi tilstræber, at der bruges økologiske varer, såfremt det er økonomisk muligt, og kvaliteten af de leverede varer kan leve op til institutionens krav.

At man bruger årstidens danske råvarer, at der er alsidighed i den mad der bliver serveret for børnene og at kosten følger de officielle anbefalinger mht. energifordeling, og at kosten tager hensyn til børnenes alder.

Vi tilstræber at skabe ro og hygge omkring måltidet og motiverer barnet til, at smage på lidt af hvert, bl.a. ved at de selv tager maden fra fade og skåle.

Institutionerne er generelt slik- og kagefri. Der skelnes dog mellem hverdag og fest/særlige begivenheder i institutionen.

Festdage i institutionen er f.eks. fastelavn, Lucia, jul, institutionens fødselsdag, sommerfest etc.
Her er fastelavnsboller, æbleskiver, kage og lignende velkomment i passende mængder.
 

Dokumenter

Kontrolrapport.pdf

Shape Created with Sketch.